Over mij

Ik ben een vriendelijk en welwillend persoon gemotiveerd door oprechtheid, waardering, zekerheid en een rustige werkplek. Van naturen bijzonder geïnteresseerd in ‘mensen’, hun problemen en activiteiten. Ik geeft duidelijk aan waar mijn standpunten toe zullen leiden en ben bereid anderen te helpen om hun doelstellingen, samen met die van mij, onder de aandacht te brengen.

Tijdens mijn opleiding voor software engineer ben komen te werken bij NedStars B.V. Eerst als developer voor ERP en CMS systemen. Maar later ook doorgegroeid naar de functie teamleider. Een onuitputtelijk inlevingsvermogen en het hebben van creatieve oplossingen geeft mij de mogelijkheid out of the box maatwerk oplossingen te bedenken. Door een altijd veranderen rol binnen het dynamische bedrijf NedStars ben ik doorgegroeid naar de functie project architect. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor het functionele ontwerp van projecten en de afstemming met de klant. Op basis van de SCRUM ontwikkel methode ben ik als product owner bezig geweest met implementaties van webshops en online strategie. Het internet staat nooit stil, hierdoor ben je voortdurend bezig websites en shops te verbeteren met nieuwe inzichten en technieken.

Ik ben werkzaam als Internet e-commerce specialist bij Comaxx, onderdeel van Acknowledge. Ik adviseer en begeleid onze klanten op het gebied van hun website, webshop en online marketing. “Wat is goed voor mijn bedrijf en hoe zorg ik voor meer conversie?”

0 comments