intelliPaper

De techniek blijft ons verbazen. De kick starter intelliPaper wil papier USB sticks maken. Ze hebben al een prototype en zijn nu nog op zoek naar een 30 duizend dollar start budget om het te gaan maken.  Het eerste concept is een papier USB stick die vast zit aan je visite kaartje.  Niets maakt je kaartje onvergetelijker dan dit.  Bijkomend voordeel is dat je een vCard op de USB stick kan zetten. Dan kan dat papieren ding snel weg.
Handig om dus snel wat extra’s digitaals mee te leveren.

Hoewel het nu een goed idee lijkt veranderd de wereld wel snel. Producten als Dropbox or SugarSync zorgen er nu al voor dat mensen hun manier van werken aanpassen, steeds digitaler. Digitaal is dan wel de nieuwe normaal, maar niet in alle generaties. Maar naar maten men steeds meer de cloud in gaat word het lastiger om het nut van intelliPaper in te zien.